Başkanın salatalık fiyatı tepkisi

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya Toptancı Hali ve Konaklı- Payallar Toptanci hali arasında salatalığın çıkış fiyatının farklılığına isyan etti . Alanya Toptancı Hali'nde salatalık 2 lira iken Konaklı- Payallar Hali'nde salatalık fiyatının 1 lira olması Başkan Göktepe'nin tepkisini çekti.

Başkanın salatalık fiyatı tepkisi

Başkan Göktepe sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

!Çok Kıymetli Komisyoncu Paydaşlarımız;

Biliyoruzki sizlerde aynı zamanda üreticisiniz bu sebepten dolayı 1 kg salatalığın maliyetinin dahi 2.75 krş olduğu bir dönemde arada 10 dakika mesafe olan iki hal arasında yüzde yüz fiyat farkı anlamsızdır,her türlü yoruma açıktır.

Sizlerden ricamız Elinizi vicdanınıza koyarak gerçekten zor şartlarda üretimden kaçmadan üreten üreticinin yanında olacağınızı bekliyoruz.Konaklı Payallar halinden bazı komisyoncu arkadaşlarla görüşmemiz neticesinde salatalığın satışında bir sorun olmadığı yönünde bildirimler aldık.Konaklı Payallar komisyoncularının bu fiyat farkını düzeltmesini istiyoruz.Üreticilerimize de tavsiyemiz komşu ilçe halleri ve Alanya halinin fiyatına istinaden salatalığı 2 TL den satmaları yönündedir.

Saygılarımla hayırlı günler dilerim.'

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83