Demir'den yapılandırma ile ilgili önemli çağrı

Demir'den yapılandırma ile ilgili önemli çağrı

Borç yapılandırma başvuru süresinin uzatılmasını isteyen Demir, "Yapılandırmanın taksit ödemeleri 2022 yılında başlamalı. Birikmiş borçların kısa sürede kapatılması mümkün gözükmüyor" dedi

2020 yılı itibariyle başlayan pandemi ile birlikte turizm sezonunun başlayamaması, kısıtlamaların hayata geçmesi esnafı ekonomik buhrana sürükledi. Kredilerle ayakta kalmaya çalışan esnaf, şimdi ise borçlarını kapatabilmek için çalışıyor. Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir de, esnafın yaşadığı sorunları anlatarak, yapılandırmalara ilişkin öneride bulundu. 


'SÜRE UZATILMALI'

banner111


Demir, "Birikmiş borçların kısa sürede kapatılması mümkün gözükmüyor. Esnafımızın bu yapılandırma imkânından faydalanabilmesi ve devletimizin alacaklarını tahsil edebilmesi için, yapılandırma başvuru süresi yıl sonuna kadar uzatılmalı ve yapılandırmanın taksit ödemeleri 2022 yılında başlamalı. Esnafımız da borçlarını ödemek istiyor. Devletimizin de alacaklarını tahsil etmesi gerekiyor. Bunun mümkün olabilmesi için bu süre uzatılmalı” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83