DİLEYEN ÇİFTÇİ KENDİ ARAZİSİNİ KORUYABİLECEK

Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu Murakabe Heyeti, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda bir araya geldi.

DİLEYEN ÇİFTÇİ KENDİ ARAZİSİNİ KORUYABİLECEK

 Toplantıda, Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu geçmiş toplantılarının genel bir değerlendirmesi yapıldı. Toplantının yeni gündem maddelerini değerlendiren Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu, 2016 yılı bütçesi, genel mali durumu ve güncel konuları ele aldı. Ayrıca Murakabe Heyeti, çiftçilerden gelen dilekçeler değerlendirdi. 

banner111
KENDİ ARAZİSİNİ KORUYAN ÇİFTÇİ ÜCRET ÖDEMEYECEK
 
Toplantı sonrasında, çiftçilerin ve üreticilerin kendi mallarına gelecek tehlikelere karşı, kendi mallarını  korumaları halinde, koruma ücretinin ödememesi belirlendi. İşletmelerin herhangi bir zararı olması halinde, 4081 sayılı Çiftçi Malları Koruma Kanunu hükümleri kapsamında gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu Murakabe Heyeti, 2016 yılı bütçesinin yarıya indirilmesi kararını da onaylandı.

Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu Murakabe Heyeti toplantısına, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar ve Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu Murakabe Heyeti katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83