'Doğan Bacak esnafı 1 Milyon TL zarara uğrattı'

'Doğan Bacak esnafı 1 Milyon TL zarara uğrattı'

Alanya Minibüsçüler Odası Bakan Adaylarından olan ALMOS Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Özkan mevcut başkan Doğan Bacak ile ilgili ydikkat çeken bir iddiada daha bulundu.

Alanya Minibüsçüler Odası mevcut Başkanı Doğan Bacak ile girdiği tartışma ile gündem olan Özkan dikkat çeken bir iddiada daha bulundu.

banner111

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Özkan, "Saygıdeğer esnaf kardeşlerim; Bana vermiş olduğunuz  imzalı yetkiye istinaden , 17 Ağustos’ta başlayıp belirli tarihlerde devam eden ve 1 Eylül de sonuncusu yapılan Taşımalı ve Özel Eğitim ihalelerine katılmış bulunmaktayım. Bu ihalelere  esnafın kurmuş olduğu ALMOS A.Ş. ve diğer taşımacı Gazipaşalı Kadir Uysal katılmıştır. ALMOS A.Ş. esnaf adına ihaleye katılırken diğer taşımacı Gazipaşalı Kadir Uysal ise Sayın Oda Başkanı Doğan Bacak’ ın adına katılmıştır.  "Esnafın para kazanmasını istiyorum..." diyen Sayın Doğan Bacak’ ın  ihaleye iştirak ettirdiği  Kadir Uysal  yüksek oranda   fiyat kırarak esnafı yaklaşık  bir milyon  TL  zarara uğratmıştır. Bütün esnaf arkadaşlarıma hayırlı olmasını diler, takdirini ise esnaf arkadaşlarıma bırakıyorum. Bu süreçte Sayın Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürlerimize ve çalışanlarına yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminin Milli Eğitim camiasına , velilerimize, öğrencilerimize ve esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler; sağlıklı, kazasız belasız bir dönem geçirmelerini temenni ederiz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2021, 18:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83