E ticaret şirketleri ASSİM’de buluştu

Muratpaşa Belediyesi’nin sivil toplum, inovasyon ve teknoloji merkezi ASSİM, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarıyla girişimcilere yönelik e-ticaret semineri gerçekleşti.

E ticaret şirketleri ASSİM’de buluştu

Muratpaşa Belediyesi’nin Doğuyaka Mahallesi’nde bulunan yenilik, buluş ve girişim destekleme merkezi ASSİM’de, İksirsorft iş birliğinde “E-Ticaret ve E- İhracat” semineri düzenlendi. Türkiye’nin e-ticaret şirketlerinin katıldığı etkinlikte, Türkiye'de ve dünyada e-ticaretin bugünü, geleceği, e-ticarette değer oluşturmanın yolları, e-ticarette yeni dönemin ajandası konuşuldu.
Seminer programına 157 girişimci katılırken şirket kurucusu Yavuz Alpaslan, ASSİM’in Türkiye’nin lider pazar yerlerini bir araya toplayarak, girişimcilerin iş ortakları sağlamalarına aracılık ettiklerini ifade etti. Bir E ticaret sitesinin eğitim müdürü Nejla Dinç ise yeni uygulamaları ‘gittigidiyor express’ ile ertesi gün teslimat garantisi, uygun fiyatlarla ürün gönderimi hakkında bilgi verdi.
Bir e ticaret sitesinden Özgür Aslan ise kadın kooperatifleri gibi sosyal girişimleri desteklemek için yüzde 75 süresiz komisyon indirimleri, süresiz ücretsiz kargo, 500 ürüne kadar ücretsiz fotoğraf çekim desteği, 30 bin lira değerinde ücretsiz banner reklam desteği gibi destekler sağladıklarını söyledi. Başka bir e ticaret sitesi ise yerel partneri majorel’den Erdi Danışman tüm dünyaya satış yapmanın düşünüldüğünün aksine zor olmadığı söyledi. Danışman, bu nedenle son yıllarda e-ticaret yapan firmaların uluslararası pazarlara açılma oranlarının arttığını ifade etti.
E-ticaret şirketlerinin ASSİM’de buluşması yoğun talep üzerine bu hafta sonu da devam edecek. İkinci seminerde e-ticarete yeni başlayacaklar ve girişimlerini geliştirmek isteyenler için doğru satış, lojistik, ürün seçimi ve tedarik konularında eğitim verilecek.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83