ESNAF BAKANDAN NE İSTEDİ?

Bakan Avcı’ya sunduğu talepler konusunda açıklama yapan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, "Esnaflara geri ödemesiz destek kredisi, Faizsiz kredi, Borçların ötelenmesi, Turizmin çeşitlendirilmesi, İç ve dış tanıtım için taleplerimiz oldu" dedi.

ESNAF BAKANDAN NE İSTEDİ?

 Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Antalya’da düzenlenen turizm sektörü değerlendirme toplantısına katıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Anntalya Milletvekilleri Sena Nur Çelik, Hüseyin Samani ve bölge milletvekillerinin katıldığını belirten Demir, "Antalya Turizm sektörü değerlendirme toplantısında bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile görüştü" dedi. 

banner111
Antalya Concorde Hotel’de düzenlenen toplantıda, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya milletvekilleri, Antalya Esnaf Odalar Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Alanya Ticaret odası başkanı Mehmet Şahin ve Antalya Ticaret Odası başkanı Davut Çetin, çok sayıda seçkin turizmci ve iş adamı katıldı. 
Toplantıda Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile görüşen Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, kötü giden sezonda esnafı rahatlatacak önerilerini Bakan Avcı’ya ilettiklerini, Bakan Avcı’ın da da ellerinden geleni yapacaklarını söylediğini belirtti.  
Bakan Avcı’ya sunduğu talepler konusunda açıklama yapan Başkan Demir; "Esnaflara geri ödemesiz destek kredisi, Faizsiz kredi, Borçların ötelenmesi, Turizmin çeşitlendirilmesi, İç ve dış tanıtım için taleplerimiz oldu. Daha önce de, esnafımızın sorunlarına çözüm üretebilmek için önce Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’le sonra da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’le görüştük. Esnafımıza kanunlar çerçevesinde kolaylık gösterilmesini istedik. Onlarda yardımcı olacaklarını söylediler" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 12:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83