GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ( ALKÜ) İşletme Fakültesi ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde geleneksel olarak düzenlenen Ödüllü Girişimcilik Yarışması’nda dereceye girenler belli oldu.

GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Üniversite öğrencileri arasında girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, iş planı ve iş kurma süreçleri ile ilgili eğitim bilgilerinin pekiştirilmesi, yeni iş fikirleri ortaya çıkarma ve bunları sunma becerilerinin geliştirilmesi amacı ile düzenlenen yarışmanın jüri üyeliğini;  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Gültekin, ALKÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Kazim Develioğlu, ALKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Vekili Doç. Dr. Murat Alper Başaran, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Köseoğlu ile Ali Kamburoğlu yaptı.  
Üniversitemizin değişik birimlerinden sekiz öğrencimizin, dokuz proje ile katıldığı yarışmada; Bilal Dündar “Sokak Lezzetleri” projesi ile birinciliği, “Yeni Nesil Restaurant” projesi ile İlayda Tekin ikinciliği, “İkinci El Dünyası projesi” ile Ece Büşra Sarak üçüncülüğü aldı.
ALKÜ Turizm İşletmeciliği son sınıf öğrencisi olan Bilal Dündar’ın birinciliği kazandığı yarışmada Dündar, “Sokak Lezzetleri” Projesi’yle unutulmaya yüz tutmuş Alanya ve ülkemiz lezzetlerinin bir arada bulunabileceği kültürel bir merkez kurulmasını amaçladığınız jüri üyeleri ve dinleyicilerle paylaştı.
Ödül almaya hak kazanan projelere ödülleri, 13 Mayıs tarihinde Üniversitemiz Bahar Şenlikleri sırasında daha sonra belirtilen bir program çerçevesinde takdim edilecektir. Kazanan öğrencilerimizi Üniversitemiz yönetimi olarak tebrik ediyoruz.

GELENEKSEL ÖDÜLLÜ GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI SONUÇLARI
1. Bilal DÜNDAR Sokak Lezzetleri
2. İlayda TEKİN Yeni Nesil Restaurant
3. Ece Büşra SARAK İkinci El Dünyası
4. Hakan GÖKTAŞ Sanal Kartvizit Projesi
5. Ece Büşra SARAK Köpek Barınağı ve Eğitim Çiftliği
6. İbrahim BİTİKÇİOĞLU Alanya Sun
7. Çağatay KONUK Alandroid
8. Esra ELDEN   / Melda DEĞİRMENCİ Lezzet Kazanı
9. Alexander Camacho MURCIA Lunitaco

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 11:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83