'KARAMSARLIĞA GEREK YOK'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ilçemizde bulunan şehit aileleri ve gaziler ile Alanya Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar yemeğinin ardından Alanya merkez çarşı ve iskele bölgesindeki esnafı ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven esnafa, "Karamsarlığa gerek yok, sorunlar zamanla çözülür" dedi.

'KARAMSARLIĞA GEREK YOK'

 İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akbaba ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka'nın eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Tanrıseven, esnafın hal ve hatırlarını sorarak turizm sezonu ve satışlar hakkında bilgi aldı.

banner111
"MORALLERİ YÜKSEK TUTALIM"

Morallerin yüksek tutulması gerektiğini belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Okullar kapandı. Avrupa Şampiyonası sonrası turizmin bir nebze olsun canlanacağını düşünüyorum. Karamsarlığa gerek yok, sorunlar zamanla çözülür. Turizmin canlanması için Hükümetimiz yeni formüller üreterek, çalışmalarına devam ediyor. Birtakım çalışmalar ile yeniden eski günlerimize geri döneceğimizi düşünüyorum. Yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlerimize güler yüzlü ve samimi olmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti'nin sıcak yüzünü turistlere göstermeliyiz. Turistleri rahatsız etmeden, çığırtkanlık yapmadan satışımızı yapmalıyız. Bindiğimiz dalı kesmeyelim" dedi.

"GECENİN BU SAATİNDE BİZİ DÜŞÜNEN BİR KAYMAKAMIMIZ VAR"

Karşılarında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i gören esnaf, "Gecenin bu saatinde bizleri düşünerek ziyaret eden bir Kaymakamımız var. Ziyaretiniz bizlere moral oldu. Turizmin hep böyle gideceğini düşünmüyoruz. Düzeleceğine ümit ediyoruz. Sayın Kaymakamımız sizin sayenizde Alanya’daki esnaf morallerini hep yüksek tutuyor. Size çok teşekkür ederiz" dediler.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 11:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83