Popeyes Alanya açılıyor

Popeyes Alanya açılıyor

Türkiye’de başarılı bir büyüme hikâyesi ortaya koyan Popeyes'ın Alanya'da ilk restoranını açılıyor. 

Lezzet tutkunlarının Alanya'da ki duraklarından biri olması beklenen Popeyes, Cikcilli'de Migros karşısında 17 Temmuz Cumartesi itibariyle hizmet vermeye başlayacak. İki önemli hazır gıda markası olan Burger King ve Popeyes Cikcilli'de,Alanya MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Özdemir ve Mehmet Avcı tarafından açıldı. 

Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri arasında yer alan Popeyes  Alanya'da ki ilk lezzet durağını  KOVID-19 önlemleri ile hizmete hazırladı. Eşsiz lezzet formüllerinden elde edilen soslarla menulerini sunan Popeyes Türkiye’de 200’ü aşkın restoranıyla en büyük tavuk restoran zinciri konumunda bulunmakta. 
Zengin menü alternatifiyle tavuk severleri 17 Temmuz itibariyle  Cikcilli 5M Migros yanında hizmete başlıyor.

POPEYES HAKKINDA 
TAB Gıda, eşsiz lezzet formülleriyle geleneksel lezzetlerini otantik tatlarla birleştiren, 12 saat önceden özel baharatlarla marine edilen, çıtır çıtır ve sıcacık servis edilen Popeyes® tavuklarını 2007 yılında Türkiye'deki tavuk severler ile buluşturmuştur. 2007 yılından bu yana TAB Gıda güvencesi ile Türkiye'de hizmet veren Popeyes®, Türkiye'nin 40'tan fazla şehrinde 200'ü aşkın restoran sayısına ulaşarak liderliğini kanıtlamıştır.

Türkiye'nin hızlı servis restoran zinciri sektörü lider TAB Gıda güvencesiyle istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Popeyes®, restoranlarındaki mükemmeliyetçi hizmet anlayışı sayesinde 2015 senesinde "International Market of the Year", 2016 yılında 27 ülke arasından "Yılın Franchisee'si" ödülüne layık görüldü. Forum Mersin Popeyes® restoranı ise, "En Başarılı Popeyes® Restoranı" yarışmasında birinci olarak "Golden Plate" ödülünü kazandı.

banner111

2017 yılında, Popeyes® Global tarafından “Yılın Geliştiricisi” Ödülü’ne layık görüldü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83