'Seçim zamanı dükkan dükkan gezenler nerede?'

'Seçim zamanı dükkan dükkan gezenler nerede?'
Konaklı Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Başkanı Hilmi Uyar, esnaf için bir kez daha çağrıda bulundu.

Korona virüs nedeniyle işleri duran esnaflar için daha önce de destek talebinde bulunan Uyar, bu kez isyan etti. Boş çarşıda esnafların müşterisiz dükkânlarının önünde kara kara düşünür hallerini fotoğraflayan Uyar, “Biz turizm esnaflarının son hali. Yok mu sesimizi duyan?” dedi.

“MİLLETİN VEKİLİ İSENİZ ÇARE ÜRETİN”

Uyar, şunları söyledi: “Alanya’daki oda başkanlarımız, sessiz çoğunluğun sesi olun. Sizler şimdi bizim sesimiz olmayacaksanız ne zaman sesimiz olacaksınız! Antalya bölgemizde 15 tane milletvekilimiz var. Siz milletin vekili iseniz bu esnafların vekili olarak sorunlarımızı ve taleplerimizi MHP Milletvekili Sayın Abdurrahman Başkan gibi hiç ayrım yapmadan TBMM’ye taşıyın ve bu milletin sesi olun. Biz esnafların sesini duyurun ve bir çare üretin.

“ESNAFLAR OLARAK YALVARALIM MI?”

Ayın 15’inde icralar açılıyor. Bizim derdimize derman bulun lütfen. Ne yapalım, biz esnaflar olarak yalvaralım mı? Eğer ki yalvarmamız gerekiyorsa çıksın birisi karşımıza da yalvaralım. Seçim zamanı dükkan dükkan gezen bu milletin vekilleri nerede. Siyasi parti ayırmaksızın hepsi gelsinler, bu esnafların dertlerini dinlesinler, çözüm üretsinler. Yarın seçim zamanı geldiğinde esnafların karşılarına çıktıkları zaman daha dik dururlar. Şimdi bizim yanımızda yer almayacaksanız ne zaman yer alacaksınız” 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2020, 23:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83