AGC, Yılın Gazetecisini ağırladı

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetim kurulu ulusal basında yılın gazetecisi Çiğdem Toker’i ağırladı. 

AGC, Yılın Gazetecisini ağırladı

Araştırma haber ve yazıları ile gazetecilikte fark yaratan meslek duayeni Sözcü Gazetesi Yazarı Çiğdem Toker, Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin Geleneksel Medya Başarı Ödülleri Töreni sebebiyle Alanya’ ya geldi. AGC Yönetim Kurulu tarafından ağırlanan Toker  gazetecilerle sıcak ve samimi bir sohbette bulunarak Yılın Gazetecisi ödülüne layık görüldüğü için teşekkürlerini sundu.

BABASI ETKİLİ OLDU

banner111

Gazetecilik mesleğini seçmesinde babasının rolüne değinen Toker, “AGC üyesi arkadaşlarıma, tüm meslektaşlarıma bu ödüle değer gördüğünüz için teşekkür ederim. Benim babam emekli öğretmen. Biraz üzücü bir şekilde kaybetmiştik ama ben yıllar sonra anladım ki gazeteciliği seçmemde başka bir fakültede okumama rağmen babamdan dinlediklerimin etkisi çok büyük olmuş. Çünkü babam önce köy enstitüsü sonra eğitim enstitüsü okurken Balıkesir ve Bursa'da kaşeli muhabirlik yaptığını anlatırdı. Tek tek çıkan haberleri sonra nasıl kesip bir kağıda yapıştırdığını, onun bedelini gidip aldığını, kaşe bedellerinin öğreniminde nasıl bir etkili olduğunu, kendisine iyi geldiğini anlatırdı. Haberlerden de bahsederdi” şeklinde anlattı. 

BAŞKAN COŞKUN’DAN TOKER’E FULAR HEDİYESİ

AGC Center’da ağırlandıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tersane ve Kızılkule’ de kültürel ziyaret yapılmasının ardından AGC Başkanı Gaye Coşkun, Toker’e Alanya Kalesi'nde Emine Sulupınar tarafından dokunan son ipek fular ve koza yaka çiçeği hediye etti. Toker anı defterine yazı yazdıktan sonra Alanya’ya hayranlığını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83