Art of Alanya 11 Kasım'da sanatseverlerle buluşuyor

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından düzenlenen “7. Alanya Uluslararası Sanat Sergisi- Art of Alanya” 11 Kasım Cuma saat 14.00’te Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle kapılarını sanatseverlerin ziyaretine açıyor.

Art of Alanya 11 Kasım'da sanatseverlerle buluşuyor

“Sanat Dünyanın Ortak Dilidir” sloganıyla başlatılan ve 7.si düzenlenecek olan Uluslararası Sanat Sergisi, 11 Kasım Cuma günü saat 14.00’da yapılacak açılış seremonisinin ardından, sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

banner111

11-12 ve 13 Kasım tarihlerinde Kültür Merkezi’nde açık kalacak sergiye, farklı ülkelerden 65 amatör ve profesyonel sanatçı katılıyor. Sergide yağlıboya tablolar, fotoğraflar, el sanatları başta olmak üzere, heykeller, biblolar, kumaştan hediyelikler yer alacak.

7. SANAT SERGİSİ AMATÖR VE PROFESYONELLERİ BULUŞTURUYOR

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından ilk kez 1 Kasım 2013 tarihinde düzenlenerek, sanata farklı bir bakış açısı getiren Alanya Uluslararası Sanat Sergisi- Art of Alanya, resim, fotoğraf, el sanatları, hat ve heykel gibi pek çok sanat dallarını icra eden amatör ve profesyonel ruhu bir araya getiriyor. 11 Kasım’da başlayarak 3 gün açık kalacak 7. Alanya Uluslararası Sanat Sergisi’nde farklı sanat dallarını icra eden sanatçılar aynı salonda eserlerini sergileyecek. Her sanatçının 5 eserle katılabildiği sergide, mesafe ve farklılıklar gözetilmeden ortak bir noktada buluşularak “Sanat Dünyanın Ortak Dilidir” mesajı verilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83