DİTİB’den Alanya’ya anlamlı bağış

DİTİB Essen ve Düsseldorf Eyalet Bölge Birliği cami dernekleri, Güzelbağ Mahallesi’nde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine destekte bulunan Alanya Müftülüğü’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

DİTİB’den Alanya’ya anlamlı bağış

Gerçekleşen ziyarete Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Essen Eyalet Birliği Üyesi Özkan Güler, Essen Kadın Eyalet Birlik Üyesi Asiye Güler, DİTİB Zerlon Cami Dernek Başkanı Dovan Üstün, Zerlon Cami Dernek Yöneticisi Engün Şentürk, Zerlon Kadın Kolları Başkanı Fatma Şentürk ve DİTİB Gönüllüsü Hacer Üstün katıldılar. Tanışma ve sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Din Hizmetleri Şube Müdürü Kemal Becerikli, müftülüğün hizmetleri ve çalışmaları hakkında misafirlere genel bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Şube Müdürü Becerikli, misafirlere teşekkür etti. Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

banner111

DİTİB 1 İYİLİK 1 FİDAN KAMPANYASINA 50 BİN FİDANLA DESTEK

OLDU DİTİB Essen ve Düsseldorf Eyalet Bölge Birliği cami dernekleri Alanya’nın Güzelbağ bölgesinde yanan ormanlık alanı yeniden yeşertmek için 50 bin fidan bağışladı. DİTİB Essen ve Düsseldorf Eyalet Bölge Birliği cami dernekleri ve bağışçılarının destekleri ile Alanya Müftülüğü ve TDV Alanya Şubesi iş birliği içerisinde daha önce de içerisinde akasya, badem, ceviz ve zakkum türlerinden oluşan 11 bin fidanı Güzelbağ bölgesinde toprakla buluşturmuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83