Kaymakam Ürkmezer'den okul ziyareti

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Güzelbağ İlk- Ortaokulunu ziyaret etti

Kaymakam Ürkmezer'den okul ziyareti

Güzelbağ İlk-Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer ilk olarak okul müdürü Melih Erkan Doğan’dan okulun durumu hakkında bilgi alarak okul alanı, çevresi ve okul binasını inceledi. Daha sonra Ortaokulu öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle dersleri hakkında sohbet ederek birlikte kitap okudu ve kitap okumanın hayatlarında her zaman kendilerine fayda sağlayacağına dair konuşmalarda bulundu.

banner111

Ortaokul sınıf ziyaretinden sonra öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle öğrencilerin eğitim durumları ve Ahenk projesi hakkında konuşarak “Değerli öğretmenler okul ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlçemizin her noktasında bulunan okullarımıza ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Alanya’da eğitim anlamında amacımız tüm öğrenim gören öğrencilerimize eşit şartlarda eğitim götürmek. Bunu sağlamak için bizim ve diğer kurumların yanı sıra elbette ki öğretmenlerimizin de bireysel çabaları çok önemli. Bizlerde çocuklarımızın eşit şartlarda eğitime erişmeleri için gereken özveriyi ve çabayı gösteriyoruz. Bu anlamda tüm öğrencilerimize gerekli tüm materyallerde destek veriyoruz. Öncelikli amacımız iyi bireyler yetiştirmek. Ahenk Projesi kapsamında çocuklarımızın akademik başarısının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda da gelişmelerini sağlamak bizim için çok önemli. Diğer bir konu ise çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmalıyız. Bunda da siz değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin velilerine bu konunun önemini anlatarak bu alışkanlığı kazanmalarını sağlamalıyız. Çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Öğretmenlerle yapılan toplantının ardından İlkokul ve anaokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer burada da öğrencilerle birlikte kitap okudu ve anasınıfı öğrencilerinin etkinliklerini izledi.

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Erdoğan eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83