10'uncu yılında Alanya Adres'e tebrik yağıyor

07.07.2007 yılında yayın hayatına başlayan alanyadres.com 10'uncu yılını kutluyor. 10'uncu yılında alanyaadres.com'a tebrik mesajları yağıyor.

10'uncu yılında Alanya Adres'e tebrik yağıyor
Alanya'nın ilk internet gazetesi olma özelliği taşıyan alanyaadres.com 10'uncu yılını kutluyor. 07 Temmuz 2007'de Ali Doğan öncülüğünde yayın hayatına başlayan ve 10 yıldır Alanya'nın nabzını tutan alanyaadres.com'a 10'uncu yılında tebrik mesajları yağıyor. Takipçilerimizin alanyaadres.com'a gönderdiği tebrik mesajlarına Alanya Adres ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

İşte o mesajlardan bazıları:

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan: Objektif ve hızlı habercilik anlayışıyla İnternet Medyasına Alanya'mızda hizmet eden Alanya Adres ailesini kutlar, nice 10 yıllar dilerim.

Alanya Belediye Meclis Üyesi: Mehmet Kural: Başarı ile geçen 10 yılınıza nice başarılı 10 yıllar eklemeniz dileği ile kutluyorum.

Alanya Belediye Meclis Üyesi Nefise Devlioğlu: Başarılarınızı daha nice 10 yıllara götüreceğiniz sağlıklı mutlu başarılı sanslı nice guzel yıllara.

ALESO Başkan Adayı Harun Gökçe: Davetimizi kabul edip bizi onurlandıran Ali Doğan nezdinde Alanya Adres'in doğum gününü kutlarım.

Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top:
Tebrikler başarılarınızın devamını diler, saygılar sunarım.

THK Alanya Şube Başkanı Emine Keyaoğlu: Başarılarınızın devamını diliyorum. Nice 10 yıllar geçirirsiniz umarım.

Gazete Alanya İmtiyaz Sahibi Muammer Soylu: Refik kuruluş olan Ali Doğan'ın yönetimindeki Alanya adres internet haber sitesinin 10 yılını kutlarım.

Mehmet Yiğit ve Alanya Kent Haber ailesi: Alanya'da internet gazeteciliğinin öncüsü Ali Doğan ve çalışma ekibine nice 10. yııllara ulaşmasını temmennisi ile kutluyoruz.

Gerçek Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Tunç: Başarı ve sağlık dolu nice yıllara.

Alanya Belediyesi Eski Meclis Üyesi Arif Akbulut: Doğum günün kutlu olsun işinde 20.30.40.50.nci yıllarını kutlamak dileğiyle.

Uğur Kısa: Alanya Adres internet gazetenizin doğum gününü kutlarım. 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83