20 yıl çalıştığı kuruma başkan seçildi

20 yıl çalıştığı kuruma başkan seçildi
20 yıl boyunca Türk Hava Kurumu Alanya Şubesinde sayman olarak görev yapan ve emekli olan Emine Keyaoğlu olağanüstü kongrede başkan seçildi.

Türk Hava Kurumu Alanya şubesinin olağanüstü genel kurulu yapıldı. 253 üyesi bulunan Alanya Şube Başkanlığı seçimine tek listeyle gidildi. Emine Keyaoğlu başkanlığında oluşturulan liste üyelerden olur aldı. Böylece 20 yıl boyunca Türk Hava Kurumu Alanya Şube saymanı olarak çalışan ve geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan Keyaoğlu, 20 yıl şube saymanı olarak görev yaptığı ve emekli olduğu kuruma başkan olarak geri döndü.

Kongre ile ilgili bir değerlendirme yapan Keyaoğlu, "THK Genel Merkezi tarafından yeniden yapılması istenilen THK Alanya Şubesi Genel Kurulunu gerçekleştirdik. Alanya Türk Hava Kurumu'nun olağanüstü genel kurul toplantısına iştirak eden Alanyanın tüm siyasî parti temsilcilerine ,saygıdeğer başkanlarına Alanyanın değerli basın mensuplarına, sayın muhtarlarımıza ve gönül vermiş tüm sayın THK kurumu üyelerine göstermiş oldukları ilgilerinden ve desteklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim. Alanya Türk Hava Kurumu'nu elbirligiyle yeniden eski güzel günlerine kavusturacağız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2019, 17:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83