9 DEV TÜRK BAYRAĞI ALANYA SEMALARINDA DALGALANIYOR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla Seyir Terası Tavşan Damı mevkine şehrin her yerinden görülen 9 adet 20 metrelik bayrak direği dikildi. Vatanın birliğini ve bölünmez bütünlüğünü ifade eden ay yıldızlı Türk Bayrakları, dünden itibaren şehrin semalarında dalgalanmaya başladı.

9 DEV TÜRK BAYRAĞI ALANYA SEMALARINDA DALGALANIYOR
ALANYA HALKI TAKDİRLE KARŞILADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla şehrin her yerinden görünen Büyükhasbahçe Mahallesi’ndeki Şehir Terası’na 20 metrelik bayrak direkleri dikildi. Dün Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri, bayrak direklerine Türk Bayraklarını taktı ve ay yıldızlı Türk Bayrağı Alanya semalarında dalgalanmaya başlandı. Türk Bayrakları’nın seyir terasında dalgalanmaya başladığını fark eden vatandaşlar, sosyal medya da paylaşımlar yaparak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve Alanya Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

“BAYRAKLARA RENGİNİ VEREN ŞEHİTLERİMİZ ANISINA YAPTIK”

Belediye Başkanı Yücel, “Kırmızı rengini şehitlerimizin kanından alan Türk Bayrağımız, ulusumuzun en önemli manevi değerlerinden biridir. Bağımsızlığımızın en önemli göstergesidir. Bir ulusun bayrağı gök yüzünde dalgalandığı sürece, o ulusun hiçbir şekilde boyunduruk altına alınamayacağını gösterir. Biz de bu milli duygu ve düşüncelerle seyir terasımızı Türk bayrakları ile donattık. Son aylarda yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybeden şehitlerimizi her daim anımsamak

için ve onların onurlu hatırası adına bu bayraklar şehrimizin semalarında dalgalanmaya devam edecek.” dedi.

BAYRAKLAR MİLLİ YAS NEDENİYLE YARIYA İNDİRİLDİ

Seyir Terasında dalgalanmaya başlayan Türk Bayrakları, aynı gün Ankara’da meydana gelen terör olaylarından sonra ilan edilen 3 günlük yas nedeniyle yarıya indirildi. Vatanın birlik ve beraberliğinin asla bozulamayacağını ve Türk Bayrağı’nın ilelebet dalgalanmasına kimsenin engel olamayacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Ülkemizdeki birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi hedef alan terör olaylarını kınıyor, terör saldırısında vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi hedef alan kirli oyunlar, asla hedefine ulaşamayacaktır. Ülkemizin ve yüce Türk Milleti’nin başı sağolsun.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 16:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83