ADD'de Cumhuriyet Balosu hazırlığı

Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şube Başkanı Gökhan Sipahioğlu ve yönetimi Cumhuriyet Balosu için çalışmalarını sürdürüyor.

ADD'de Cumhuriyet Balosu hazırlığı

'Atatürk'e birleşiyoruz' diyen Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şube Başkanı Gökhan Sipahioğlu, "Cumhuriyetimizin 103. yılı dolayısıyla gerçekleştireceğimiz Geleneksel Cumhuriyet Balomuz öncesinde bugün; Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti, Yeni Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ederek Cumhuriyet coşkumuzu birlikte paylaşmak üzere balomuza davet ettik.

Bizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’in etrafında birleşmeye, Cumhuriyetimizin değerlerini hep birlikte yaşatmaya devam edeceğiz.
Nazik ev sahiplikleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür ediyor; 28 Ekim’de gerçekleştireceğimiz Geleneksel Cumhuriyet Balomuzda buluşmayı diliyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner82

banner83