ADD'den 98. yıla konserli kutlama

ADD'den 98. yıla konserli kutlama

ADD Alanya Şubesi, Cumhuriyet'in 98. yıl dönümde Türk Halk Müziği Korosunun konseriyle Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi'nin Türk Halk Müziği Korosu, Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yıldönümünde Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) konser düzenledi. Düzenlenen konserde katılımcılara Cumhuriyet coşkusu yaşatılırken, ADD Alanya Şube Başkanı Zuhal Sirkeli izleyicilere teşekkür etti.

banner111


'1,5 YIL SONRA YENİDEN BİRLİKTEYİZ'


Sirkeli, "Koromuzun 5. Konseri ancak İlk Konserlerinden sonra Pandemi nedeniyle diğer 3 konser online olarak sosyal medyada yayınlandı. 
1,5 yıl sonra bugün tekrar sizlerin karşında canlı olarak konserimizi gerçekleştiriyoruz. Koromuz Şube üye ve gönüllülerinden oluşmakta ve Koro Şefi Atilla Bodur hocamız tarafından calistirilmakta. Atilla Bodur hocamıza ve koristlerimize de buradan emeklerinden dolayı  teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
Pandemi döneminde de yasaklara uyarak çalışmalarımıza ara vermeden  devam ettik; Çizgiden sapmadan, ilkelerimizden ve duruşumuzdan ödün vermeden, sorumluluğumuzun bilincinde olarak. 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da imkanlarımız nispetinde öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla burs vermeye devam ediyoruz.  Bizim görevimiz Atatürk’ün yolunda ilerlemek ve tabi bu uğurda gençler yetiştirmek için gayret etmek.  Sizlerden ricamız Atatürk Düşünce Derneği’ne sahip çıkın. Yetiştirdiğimiz bireyler yarın bu ülkeyi yönetecekler. 
Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83