Afrin'e destek için mantar satılacak

Alanya'da bir çok ismin katkısı ile bugün Alanya Salı Pazarında Afrin'de operasyonda bulunan askerlerimize destek amacıyla mantar satışı yapılacak.

Afrin'e destek için mantar satılacak
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de düzenlemiş olduğu Zeytin Dalı Operasyonu son hızıyla sürerken, Alanya'dan da askerlerimize adeta destek yağıyor. Daha önce bir çok yardım kampanyası düzenlenen Alanya'da en son geçtiğimiz cumartesi günü dev bir yürüyüş düzenlenmişti. 

Bugün de Afrin'deki askerlerimiz için bir kampanya daha var. Mustafa Özen, Veysel Tevs, Ahmet Özgül ve Yörükoğlu Mantarcı gibi isim ve kurumların katkısı ile Alanya Salı Pazarında bir kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında bugün Alanya Salı Pazarında saat 10.00'dan 18.00'a kadar tam 1 ton istiridye mantarı vatandaşlara satılacak ve gelirinin tamamı Mehmetçiklere bağışlanacak. 

Konu hakkında açıklama yapan Mustafa Özen tüm Alanya halkını kampanyaya şu sözlerle davet etti: "Afrin'de vatanımızın bekası ve refahı için mücadele eden cefakar, fedakar ve koca yürekli Mehmetçiğimize bağış yapmak amacı ile mantar satışı yapılacaktır. Bütün Alanyalı kardeşlerimizi bekleriz."

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 09:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83