AGC’den İYİ Parti’ye ziyaret

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve Yönetim Kurulu üyeleri İyi Parti’yi ziyaret etti.

AGC’den İYİ Parti’ye ziyaret
Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve Yönetim Kurulu üyeleri İYİ Parti’yi ziyaret etti. Saat 13.00’da gerçekleştirilen ziyarette, İYİ Parti’nin haftalık olağan toplantısına katılmak için ilçeye gelen İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ve İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez’de yer aldı. Ziyaretle ilgili açıklama yapan AGC Başkanı Gaye Coşkun, İYİ Parti’ye çalışmalarında başarılar diledi.

“ANKARA’YA TOK GÖTÜRÜP AÇ GETİRİYORLAR”

AGC’ye ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, belediye çalışanlarının seçim çalışmalarında kullanılmasına tepki gösterdi. Apaydın, “Örneğin bir kişi ASAT;’ta çalışıyor büyükşehir belediye başkan adayının broşürlerini dağıtıyor. Yani bu nasıl memleket. Bu konuda basına da büyük görev düşüyor. Büyükşehir belediye başkanı işçilerin eline broşür verip köy köy dağıttırıyor. Bu düzen değişecek. Biz bu yüzden ortaya çıktık. Kişisel olarak kimseyle bir sıkıntımız yok. Kafamızın çalıştığı kadar bu gidişata dur demeye çalışacağız. İşçileri Ankara’ya, Antalya’ya otobüslerle götürüyorlar giderken yemek veriyorlar sonra kendi başlarına bırakıyorlar. Tok götürüp aç getiriyorlar” dedi.

“KİMSE İŞÇİYE İPOTEK KOYAMAZ”

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez de konuya ilişkin görüşlerini aktardı. Sönmez, “Gerçekten bir belediyenin işçisini alıp Ankara’ya götürmek kadar aciz bir şey yok. Ama Ankara ama Antalya. O insanlarda Müslüman. Pazar günü belki ailesiyle pikniğe gidecek. Gönüllü gitmek isteyen varsa gider. Belediye işçilerini zorla götürmek aciz bir durumdur. 20 yıldır siyasetçiyim hiçbir belediye çalışanıma böyle bir talepte bulunmadım. 2 bin lira maaş veriliyor diye kimse işçiye ipotek koyamaz. Kişi istediği siyasi partiye gider, istediği kişiye oy verir istediği kişiyi beğenir. Bir kişi başka bir siyasetçiyi sosyal medyada beğendi diye ayağa kadar çağırılıyorsa korku başlamış demektir. Ben söz veriyorum benim başkanlığımda hiçbir çalışan bu tarz muameleyle karşı karşıya kalmayacak. İstediği siyasetçiyi destekleyebilecek" ifadelerini kullandı.

“GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER”

Meclisteki çalışmalar hakkında bilgiler veren İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ise, “İYİ Parti olarak meclise çok hızlı bir giriş yaptık. Sıkı çalışmalar yapıyoruz. Sonuçta ne oluyor dememek lazım biz üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Emeklilikte yaşa takılanlara kanunsuz bir haksızlık yapılıyor. Bizim MHP’ye kızdığımız nokta AK Parti’nin en ağır halka zarar verecek yasa önerilerinde dahi MHP destek veriyor. Ancak AK Parti MHP’nin halk için istediği en küçük yasaya destek vermiyor. AK parti yerel seçimlerle gelmişti, yerel seçimler ile gidecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 15:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83