AHEP'te aşure etkinliği

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Topluluğu geleneksel aşure etkinliğini bu yılda düzenledi.

AHEP'te aşure etkinliği
Aşure etkinliğine, akademisyenler, siyasi parti temsilcileri, öğrenci ve veliler katıldı. 
AHEP Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Topluluğu Başkanı Hüseyin Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Üniversitemizin Türkoloji Araştırmaları Topluluğu olarak gelenek ve göreneklerimizi merkeze aldığımız faaliyet anlayışımız ile geleneksel hale getirdiğimiz aşure etkinliğini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. 
Etkinliğimize katılan akademisyenlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri, öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum.
Bu etkinlikte bizden desteklerini esirgemen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Burcu ÇABUK’a, Mutfak Topluluğu yöneticileri Yusuf Fırtına ve Emir Şahin arkadaşlarım başta olmak üzere hepsine teşekkürü bir borç bilirim. Yine ek olarak üniversitemiz bizim etkinliklerimizde, yaptığımız çalışmalarda yanımızdan ayrılmayan her zaman destekleri bizimle olan üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Ertan Doğan’a ve topluluk akademik danışmanımız Nihan Saldıraner’e tek tek teşekkürü bir borç bilirim.”

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 09:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83