Ahmet Sert resmen adaylığını açıkladı

ALESO Başkan Adayı olacağı konuşulan Ahmet Sert bugün yaptığı açıklama ile resmen adaylığını açıkladı.

Ahmet Sert resmen adaylığını açıkladı
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) seçimleri 2018 yılının ocak ayında yapılacak. seçimlere kısa bir süre kala daha önce ALESO başkanlığı yapmış olan Ahmet Sert adaylığını resmen açıkladı. 

Bugün yaptığı bir basın açıklaması ile adaylığını açıklayan Ahmet Sert'e destek çok büyüktü. 14 kişilik yeni ekibi ile açıklama yapan Sert'i bir çok esnaf yalnız bırakmadı ve alkışlarla destekledi. 

Sert'in yaptığı açıklama şu şekilde: ,

Sevgili esnaf arkadaşlarım, sevgili misafirlerim, sevgili dostlarımız; aramıza katılıp bize güç veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, gelemeyen arkadaşlarımıza da hayırlı işler bereketli işler diliyoruz. Bugün ne güzel bir gün; 24 Ekim bereket yağdı, bereketli bir gün. Bize  de nasip oldu bereketli bir günde 2018 Ocak ayında yapacağımız esnaf ve sanatkarlar odası seçimine benim başkanlığımda genç bir arkadaş grubumuzla hizmet kervanı kurduk. Hizmet sevdalısıyız. Alanya ticaretinin, Alanya esnafının önünü açma noktasında, mesleğinde duayen olmuş, mesleğini ileri götürmüş olan arkadaşlarımızla bir araya geldik bir ekip kurduk. Bugüne kadar esnaf odasında emeği geçip ahrete intikal eden büyüklerimizin, başkanlarımızın ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. Bugüne kadar esnaf odasına bir toplu iğne, bir a4 kağıdı alıp hizmet eden yönetim kurulu ve idareci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz hizmeti, hizmet sevdasını daha yukarı almak için 14 kişilik arkadaşlarımızla daha yukarı kaldıracağız inşallah. Bize teveccüh ederlerse hizmet arkadaşlarımızın ayağını getireceğiz. İleriki basın toplantımızda yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır noktasında projelerimizi ve bilgi alış verişlerimiz kamuoyu ile paylaşacağız. Katıldığını için herkese teşekkür ederiz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Ahmet Sert'in bir çok önemli projeyi önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 16:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83