AİLE EĞİTİM PROGRAMINA BÜYÜK İLGİ

Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Aile Eğitim Programı uygulamasını başlattı

AİLE EĞİTİM PROGRAMINA BÜYÜK İLGİ
Eğitimde, vatandaşlarımızın sağlıklı ve mutlu ailelerin oluşması için ailelerin eğitim, hukuk iktisat, medya ve sağlık alanlarındaki hizmetlerden daha etkili bir şekilde yararlanmaları hedeflenilmektedir. Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Aile içi süreçlerini işlevselleştirerek aile yaşam kalitelerinin arttırılmasına dönük bir dizi eğitim modülü  çerçevesinde uygulanan bir eğitim gerçekleştiriyor. Hayatın farklı dönemlerinde yaşanabilecek sorunlar hakkında bilgi ve bu sorunların çözümüne hizmet edecek becerileri kazandırmak amacı ile hazırlanan Aile Eğitim Programı uygulanmaya başlandı.  

EĞİTİMLER CUMA GÜNÜ 

Aile içi iletişim modülü ile başlayan eğitime yoğun katılım oldu. Aile olmanın sağladığı güç ve imkanları keşfetmek, aile dinamiklerini harekete geçirmek, sorunları çıkmadan önleyebilmek, açık ve net iletişim sağlayabilmek ve çocuklarının gelişimine katkıda bulunabilen ebeveynler olabilmek için yararlı bilgiler sunulan eğitimler her hafta Cuma günleri saat 10.00 da başlayacak. Eğitimler, Evlilik ve Aile Hayatı, Aile Yaşam Becerileri, Okul ve Aile modülleri ile devam edecektir. 

Programlara katılım ücretsiz olup tüm Alanyalıların katılımına açıktır. Bilgi için 0 242 511 23 34 - 0242 511 31 66 nolu telefonları arayabilir eğitimlere katılabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 09:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83