Ak Gençlik'ten Erdoğan sevdalısı ressama ziyaret

Ak Parti Alanya Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı Azerbaycanlı ressam Eldar Zeynalov'u ziyaret etti.

Ak Gençlik'ten Erdoğan sevdalısı ressama ziyaret
Alanya'ya olan tutkusu ile bilinen dünyanın farklı ülkelerinde resim galerileri bulunan Azerbaycanlı ressam Eldar Zeynalov'un geçen yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tablosunun ziyaretçileri arasından Ak Parti Gençlik Kolları da vardı. Türkiye ve Azerbaycan kardeşliğini her fırsatta dile getiren Zeynalov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından bugün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yağlı boya portresini yapmaya başladı. Alanya Kalesi Alaturka Restoranda açtığı sergisinin yanında Çavuşoğlu'nun resmini yapan Azeri ressamla sohbet eden Ak Gençlik daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen, ‪"Tek millet iki devlet" sözünün temsilcisi , Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı, Alanya aşığı Ressam Eldar Zeynalov'un resim sergisini yönetim kurulumuzla birlikte ziyaret ettik" mesajı yayınladı.

Zeynalov, yurt dışı görevi sıranda dostluk kurduğu Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri İsa Arı'nın daveti üzerine ilk olarak Alanya'ya gelmişti. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 17:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83