AK PARTİ ÇİRKİN SÖZLERİ MAHKEMEYE TAŞIYOR

CHP Alanya Eski İlçe Başkanı Bülent Kandemir'in AK Parti Milletvekili Sena Nur Çelik hakkında Facebook'ta yaptığı yoruma AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'ndan tepki geldi.

AK PARTİ ÇİRKİN SÖZLERİ MAHKEMEYE TAŞIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski İlçe Başkanı Bülent Kandemir, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'le ilgili bir haberin altına yorum yaptı.  Kandemir yorumunda, "Her rolü oynuyor maşallah, Allah yolunu g......e düşürmesin" yazdı. Bu yoruma tepkiler devam ederken bir tepki de AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'ndan geldi. 

Berberoğlu Kandemir'e şu sözlerle yüklendi: 

"CHP eski Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, partimiz Antalya Milletvekili ve adayı Sayın Sena Nur Çelik hakkında, sosyal medyada haddini fazlasıyla aşan, cinsiyetçi, ahlak ve edep dışı bir takım hakaretlerde bulunmuştur.

Alanya’nın kendi evladına, hepimizin sevgisi ve desteği ile bizleri temsil eden Sayın Milletvekilimize, sosyal medya üzerinden yapılan çirkin ve ahlaksız saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Herkesi kadın haklarına saygılı olmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Bu çirkin, ahlaksız ve edep dışı yorumlar hakkında bu şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığına gerekli müracaatlar yapılacaktır. Bu şahsın layık olduğu cezayı alması hususunda, yasal çerçeve içinde her türlü girişim Partimiz tarafından takip edilecek olup, sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır. Her fırsatta kadın haklarından, cinsiyetler arası eşitsizliklerden, kadınlara karşı uygulanan şiddet ve kötü muameleden bahseden CHP Antalya teşkilatı da şu anda bir samimiyet testi ile karşı karşıyadır.

Milletvekilimiz ve onun nezdinde tüm kadınlara yapılan hakaret karşısında ya bu mel’un şahsiyeti kınayacak ve kendisine gerekli olan yaptırımı uygulayacaktır. Ya da Partilerinin mensubu olan bu şahıs ile ilgili olarak sessiz kalarak, kadına şiddet içeren, cinsiyetçi ve ahlak dışı tavra destek vereceklerdir.

Sayın milletvekilimiz hakkında ahlak ve edep dışı yorumlarda bulunan, bu şahsa karşı, değerli Alanya halkını sükûnete davet ediyor, kendisinin layık olduğu cezayı yüce Türk Yargısından alacağına yürekten inanıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83