Akıllı'dan Şahin'e otobüs teşekkürü

Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı, taşıma sektöründe yaşanan krize el atarak çözüm üreten ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Akıllı'dan Şahin'e otobüs teşekkürü
ALTSO Başkanı Şahin de, “Üyelerinden gelen her türlü sorunu geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çözmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı ve beraberindeki taşıma sektörü temsilcileri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. 

AKILLI: “ALTSO ÜYESİYİZ”

Ziyarette söz alan Başkan Akıllı, “Hatların birleştirilmesi kararının ardından istenen katkı payı sektör için çok büyük bir sorundu. Biz de geçtiğimiz hafta üyesi olduğumuz ALTSO’ya gelerek  Başkanımız Mehmet Şahin’e durumu anlattık. Başkanımız da hemen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımızı arayarak sorunun çözümü için çözüm önerisinde bulundu. Bu öneri Menderes başkan tarafından da kabul gördü. 2011 Yılından bu yana bu sektördeyiz. Artık geçmişe dönmek istemiyoruz. Başkanımız Mehmet Şahin’den Allah razı olsun” dedi.

AKILLI:”BAŞKANIMIZ MEHMET ŞAHİN KONUYA HEMEN ÇÖZÜM ÜRETTİ”

Başkan Şahin’in, yaşanan sorundan haberdar olmasının ardından hemen devreye girerek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i aradığına dikkat çeken Başkan Akıllı, “Başkanımız Mehmet beye geçen hafta talepte bulunduk. Hatların birleştirilmesi kararıyla ilgili olarak istenen paranın ve taksit sayısının de çok az olduğunu söyledik. Başkanımız da sağolsun, sorunumuza hemen çözüm üretti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i arayarak talepte bulundu. Başkanımız Mehmet beyin araya girmesiyle 200 Bin TL’lik katkı payı 100 Bin TL’ye 3 aylık vade ise 6 aya çıktı. Başkanımız Mehmet beye sorunumuza duyarsız kalmadığı için çok teşekkür ederim. Bugün de kendisini ziyaret etmemizin sebebi teşekkür etmek istememizdir. Zaten kooperatifimiz ALTSO Üyesidir. Kooperatif üyelerinin de tamamına yakını yine ALTSO üyesi. Bu nedenle sorunlarımızı ALTSO başkanımıza aktardık.  Başkanımız da sağolsun üyelerinin sorunlarına duyarsız kalmıyor, yakından ilgileniyor. Bizim de sorunumuza el atarak çözümü konusunda verdiği büyük destek nedeniyle çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

ŞAHİN: “ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİYORUZ”

Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Şahin, ALTSO üyelerinden gelen talepler ve Alanya’yı ilgilendiren sorunlarla ilgili her zaman çözüm odaklı çalıştıklarına dikkat çekti.
Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nden konuyla ilgili geçtiğimiz hafta talep geldiğine dikkat çeken Başkan Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i arayarak konuyu ilettiğini belirtti. 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in konuyla yakından ilgilendiğini belirten Başkan Şahin, Türel’le görüşmesinde AKDAĞ Kayak Merkezi, Güzelbağ Sanayi Sitesi gibi konuları da ele aldıklarını söyledi. 
Talepleri doğrultusunda 200 Bin TL’lik katkı payını 100 Bin TL’ye indiren Başkan Türel’e teşekkür eden Şahin, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes bey sağolsun talebimizi geri çevirmedi. Kendisine çok teşekkür ederim. Ayrıca Ak Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’ya da konuyla yakından ilgilenmesinden dolayı teşekkür ederim. Üyelerimizden gelen taleplerin çözüme kavuşturulması konusunda elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Şahin ayrıca Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi üyelerinin büyük bölümünün aynı zamanda ALTSO üyesi de olduğuna dikkat çekti. 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 16:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83