Akkaya canlı yayında 12 yılını anlattı

Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya canlı yayın yaparak başkanlık dönemini anlattı.

Akkaya canlı yayında 12 yılını anlattı
Alanya Şoförler Odası'nın başarılı Başkanı Ali Akkaya sosyal medya hesabı Facebook üzerinden bir canlı yayın başlattı. Akkaya, sosyal medyanın gücünü bildiğini bu yüzden canlı yayınla 12 yıllık başkanlık döneminde yaptığı icraatleri anlatacağını söyledi. Akkaya'nın canlı yayını yüzlerce vatandaş tarafından izlendi. 

Canlı yayında kısaca icraatlerinden bahseden Akkaya 12 yılı dolu dolu geçirmenin gururunu yaşadığını söyledi. 25 Kasım 2005 yılından beri görevde olduğunu hatırlatan Akkaya, "12 yılın anatomisi için bu canlı yayını başlattık. Göreve  gelirken bir çok şeyi vaat ettik ve vaat ettiğimiz bir çok projeyi de yaptık. Bize bu projeleri yapamayacağımız söylenmişti ancak bunların bir çoğunu başardık." dedi.

Yaptığı projelerden bahseden Akkaya, "Esnaf arkadaşlarımızın muhasebesini ücretsiz tutacağımızı söylemiştik ve bunu başardık. Bugüne kadar 584 şoför çocuğumuza burs verdik. Rakamsal olarak 500 bin Lira'nın üzerinde burs katkısı sağlamışız. Üstelik bunlar geri dönüşümsüz. Kamyoncu arkdaşlarımızı odamız bünyesinde konuşlandırdık. Binamızı da tadilat yaparak o arkadaşarımızın rahat, huzurlu mesleklerini icra etmelerini sağladık. Türkiye'de hiç bir odanın yapmadığı uygulamalar yaptık. Ülkenin neresinde kaza yapılırsa yapılsın kurtarıcı ücretlerini ödemeye çalıştık." dedi.

Akkaya, bu ve bunlar gibi bir çok projesini canlı yayında hem şoförlere hem de vatandaşlara aktardı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 14:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83