Akkaya ve Çalış arasında gerginlik!

Bugün gerçekleşecek Şoförler Odası seçimleri öncesi dün akşam Recep Çalış'ın bir iddiasına Ali Akkaya'dan sert yanıt geldi.

Akkaya ve Çalış arasında gerginlik!
Alanya Şoförler Odası bugün genel kurulunu gerçekleştiriyor. 10.00'da başlayacak olan genel kurul 17.00'a kadar devam edecek. GEnel Kurul öncesi dün akşam ise bir gerginlik yaşandı.

Şoförler Odası Başkan Adayı Recep Çalış sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve görevi bırakacağını açıklayan mevcut başkan Ali Akkaya'yı suçladı. Çalış bulunduğu iddia da şu ifadeleri kullandı:

"Değerli arkadaşlarım; Avsallar Birlik Taksi'den bir arkadaşımız, Recep Demirel'in arabası arıza yapmış. Arkadaşımız oda başkanımızı arayıp yardım istemiştir. Ancak bu arkadaşımız kendilerine muhalefet olduğu için yardım yapılmamıştır. Bu davranışı kesinlikle olumlu bulmuyorum. Takdiri siz değerli esnaf arkadaşlarıma bırakıyorum."

AKKAYA'DAN YANIT GECİKMEDİ

İddia karşısında oldukça üzüldüğünü belirten Akkaya, Çalış'a cevap verdi:

"Sayın Başkan Adayı Recep çalış, paylaşımını üzülerek okudum. Öncelikle yönetici veya yönetici olmaya aday kişi ağır başlı olmalı, bilip bilmeden konuşmamalı. Bak bu paylaşımını 13 mart 2018 salı günü akşam saat 23:13'te yapmışsın. 

14 Mart akşamına kadar nacizane oda başkanınız benim herhalde. Ortalama 15 yıldır da telefon numaram 0533 379 41 11 ve şahsıma ait. 14 mart sabahı saat 10:00’a kadar söz konusu 23:13’ten önceki paylaşımından önce bu taksici oda başkanınız olarak beni aradığını belgele sana söz veriyorum çıkacağım o kürsüde bin 500 üyeden, Alanya kamuoyundan özür dileyeceğim. Değerli abim; yöneticilikte ölçeceksin, tartacaksın; ona göre karar vereceksin. Bir laf vardır; 'El sözüne bakan, tez boşarmış' diye. Öyle seçim büronda masanın üstüne çıkıpta; bana sallamana gerek yok. Benim asla abdestimden şüphem olmadı ki, namazımdan şüphem olsun. Bende değerli esnaflarımızın takdirine bırakıyorum. Odanın kurtarıcısını yüzlerce kez her taksicimize gönderdiğimizi, yetmedi özel kurtarıcı gönderip ücretini taksiciye ödettirmediğimizi herkes biliyor."

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 09:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83