'AKP ZULMÜ 1 KASIMDA BİTECEK'

MHP Antalya İl Başkanlığı tarafından hazırlanan proğram çerçevesinde Milletvekili adayları adım adım saha çalışması yaparak seçim çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Ali Adnan Kaya, teşkilatlar olarak topyekun seferberlik başlattıklarını belirterek, 13 yıldır yaşanan AKP zulmünün 1 kasımda sona erdireceklerini söyledi.

'AKP ZULMÜ 1 KASIMDA BİTECEK'
1 Kasım tarihinde yapılacak seçimler için hazırlıklarını ve saha çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren MHP Antalya İl Başkanlığı, seçimlere sayılı günler kala adeta seferberlik ilan etti. İl Başkanı Ali Adnan Kaya’nın bizzat organize ettiği proğramlar çerçevesinde Milletvekilleri ve Milletvekili adayları teşkilat yöneticileri ve gönüllüler ile Gazipaşa’dan Kaş’a kadar her gün değişik ilçelerde seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. AKP’nin tek başına iktidar olabilmek hevesiyle ekonomik ve güvenlik anlamında büyük sıkıntılar yaşayan ülkemizi tek adam vesayeti yüzünden yeniden seçime götürmesinin hesabını sormak için vatandaşlardan destek istediklerini belirten MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “Antalya sınırları içerisinde çalınmadık kapı, ulaşılmadık seçmenimiz kalmayacak. Tüm teşkilat mensuplarımız, Ülkü Ocakları mensubu kardeşlerimiz ve yüreği bizimle olan gönüllü hemşerilerimiz ile adım adım sahayı tarıyoruz. Sahil kenarında oturan vatandaşımızdan, Torosların başında kara çadırda yaşayan hemşerilerimize kadar herkese ulaşarak ülkenin kurtuluşunun MHP kadroları sayesinde olacağını anlatıyoruz ve son güne kadar da anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

“KURTULUŞUMUZ ÇOK YAKIN”

Esnafın, Çiftçinin, Köylünün, Emeklinin ve memurun yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı borç batağına sürüklendiği, her gün gelen şehitlerle yüreklerin dağlandığı bir dönem yaşadıklarını belirten MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya kurtuluş gününün artık çok yakın olduğunu söyledi.  Başkan Kaya “Biz hemşerilerimize AKP’nin 13 yıldır yaptığı zulüm, korkutma, sindirme ve ötekileştirme dönemini bitirme, yaşanan ekonomik sıkıntıları sona erdirme, ülkemizde doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi ile hep birlikte huzur içinde yaşama sözü veriyoruz. Terörün kökünü kazımaya söz veriyoruz. Gerek seçim beyannamelerimizle, gerek se açık hava ve iletişim reklamları ile MHP iktidarında neler yapacağımızı hemşerilerimize anlatıyoruz. Bizi çok sıcak bir ortamda karşılayarak bağrına basan, destek olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah ülkemiz 1 Kasım’dan itibaren kardeşliğin, huzurun, güvenliğin hakim olduğu, refah ve müreffeh içerisinde  yüzü gülen insanların yaşadığı bir ülke olacak” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2015, 12:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83