Alanya Adres ne diyorsa o!

Yaptığı anketlerle Alanya'nın nabzını tutan Alanya Adres oda seçimlerinde de üçte üç yaptı.

Alanya Adres ne diyorsa o!
Alanya'nın en çok takip edilen İnternet Gazetesi alanyaadres.com takipçileri anketlerde yine başarılı oldu. Oda seçimleri öncesi yaptığı anketlerle seçimlerin nabızını tutan Alanya Adres üç seçimde de hedefi on ikiden vurdu. 

Alanya Minibüscüler Odası, Alanya Metal İşleri Odası ve Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi başlatılan anketlerde kazananlar değişmedi. Her kesimden takipçisi olan Alanya Adres'in anketlerinde Alanya Minibüscüler Odası'nda Doğan Bacak, Alanya Metal İşleri Odası'nda Kerim Taş, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Nuri Demir birinci olarak görünüyordu. Sandık başında da bu sonuçlar değişmedi ve bu 3 isim seçimleri kazandı. 

8 bin 24 kişinin oy kullandığı Alanya Adres'in anketinde 2bin 920 oy alarak zirvede yer alan Nuri Demir dün gerçekleştirilen seçimlerde de 1420 oy alarak seçimi kazandı.

Alanya Minibüscüler Odası'nda Alanya Adres anketi doğru sonuç verdi. Doğan Bacak seçimlerde 397 oy alarak başkan seçildi. Paşa Özkan 327 oyla ikinci Nevzat Toksöz ise 152 oy ile son sırada yer almıştı.

Alanya Metal İşleri Odası'nda da sonuç değişmedi. Kerim Taş seçimlerde 451 oy alırken, Avni Aşçı ise 347 oyda kalmıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2018, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83