Alanya Belediyesi 24 mülküne kiracı arıyor

Alanya Belediyesi 24 mülküne kiracı arıyor
Alanya Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait taşınmazları ihale ile kiralayacak. 10 – 17 – 24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek ihalelerle toplam 24 taşınmazını kiraya verecek.

Alanya Belediyesi, ilçenin çeşitli yerlerinde yer alan farklı vasıftaki taşınmazlarını kiralamak için ihale ilanları yayınladı. İhale ile kiraya verilecek taşınmazlar arasında işyerleri, restoran, büfe, tarım arazisi, mesire alanı yer alıyor. Mülkiyeti belediyeye ait taşınmazlar açık artırma usulü ile 10 – 17 – 24 Aralık tarihlerinde encümen toplantı salonunda ihaleye çıkarılacak. İhaleye girecek gerçek ve tüzel kişiler, geçici teminatı yatırıp istenen evrakları ihale tarihlerinden bir gün önce mesai bitimine kadar Alanya Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim etmesi gerekiyor. İhaleye ait şartname ve diğer evraklar mesai saatleri dâhilinde belediyenin Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden temin edilebilecek. Belediyenin kasasına kira süresi 3 ila 5 yıl arasında değişen toplam 24 mülkten en az 1 milyon 689 bin 300 TL kira geliri girecek.
İhale ile kiralanacak işyerleri, Mahmutlar, Çıplaklı, Şekerhane, Dere mahallelerinde; tarım arazileri ise Yaylalı ve Yeniköy mahallelerinde bulunuyor.
Şekerhane Mahallesi Aladdin Gaybi Sokak’taki işyeri için 3 yıllık 390 bin TL, Mahmutlar Mahallesi Menderes Caddesi Belediye Hizmet Binası altındaki işyeri için 3 yıllık 375 bin TL, Mahmutlar Mahallesi Kılıçaslan Caddesi’ndeki Gökçebelen Mesire yeri için 5 yıllık 300 bin TL kira bedeli belirlenirken diğer taşınmazların kira bedeli 9 bin TL ile 84 bin TL arasında değişiyor. 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2020, 07:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83