Alanya Belediyesi Karasu yoluna el attı

2015 ve 2016 yılında kırsaldan merkeze yol çalışmaları ile bölgeleri ve mahalleleri birbirine bağlayan Alanya Belediyesi, batı bölgesinde Avsallar Mahallesi’nden Saburlar Mahallesi ve yaylalara bağlanan 12 kilometre uzunluğundaki Karasu Yolu’nda iyileştirme ve düzenleme çalışması başlattı.

Alanya Belediyesi Karasu yoluna el attı

Alanya Belediyesi yol genişletme ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda batı bölgesinde Avsallar ile Saburlar Mahallesi arasındaki 12 kilometrelik Karasu Yolu’nda çalışma başlatıldı. Başkan Yardımcısı Mehmet Gülen ile birlikte yol çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Yardımcısı Adem Er, üst yapı düzenlemelerinden sonra 12 kilometre uzunluğundaki yolun asfaltlanacağını söyledi.

banner111
Tüm bölgelerde olduğu gibi batı bölgesinde de planlamaların yanında vatandaşlardan gelen taleplerin kendileri için değerli olduğuna vurgu yapan Başkan Yardımcısı Adem Er, Karasu Yolu’nun özellikle kırsal mahallelere ve yaylalara ulaşımı sağlaması açısından oldukça önemli olduğunu ifade etti. Başkan Yardımcısı Er, ”Şu an Karasu Yolu’nda iyileştirme ve genişletme çalışması yapıyoruz. Yaklaşık 10-15 gün içerisinde çörezleme çalışmasını bitirmeyi hedefliyoruz. Ardından asfaltını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.



                     

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83