Alanya Belediyesi mazgal temizliği yapıyor

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından, Alanya’ya yakışır hijyen ve temiz bir turizm için ızgara ve mazgalların temizlik çalışmaları yapılıyor.

Alanya Belediyesi mazgal temizliği yapıyor

Alanya Belediyesi kent merkezindeki esnaf ve alışveriş merkezlerinin yoğun olduğu bölgelerde bilinçsizce çöp ve sigara izmariti atılarak kirletilen mazgalları temizleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir; “Ekiplerimiz, mazgallara bilinçsizce atılan çöp, sigara izmaritleri vb. pislikleri temizleyerek vatandaşlar ve esnaflarımızın tekrar hizmetine sunuyor. Daha temiz ve güzel bir sezon geçirmek amacıyla için var gücümüzle çalışmak.” dedi.

banner111

“ALANYA’MIZ İÇİN DAHA DUYARLI DAVRANALIM”

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, daha temiz bir Alanya için herkesin daha duyarlı davranması gerektiğini vurgulayarak şöyle konuştu; “Değerli vatandaşlarımız ve esnaflarımızdan, mazgalların çevresine çöp ve diğer malzemeleri bırakmamasını, mazgallara sigara izmariti atılmamasını, dükkan temizliği sırasında oluşan pis suların mazgallara dökülmemesini rica ediyoruz. Aksi takdirde bu malzemeler dolup mazgalları tekrar tıkayacak ve kötü kokuya sebebiyet verecektir. Daha temiz bir Alanya için hep birlikte duyarlı davranalım.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83