Alanya Belediyesi'nden farkındalık etkinliği

Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nin düzenlemiş olduğu organizasyonda merkeze kayıtlı down sendromlu çocuklarla bir araya gelinerek, farkındalık oluşturacak çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Alanya Belediyesi'nden farkındalık etkinliği

 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında Alanya Belediyesi bir dizi etkinlik planladı. Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ve merkez çalışanlarının eşlik ettiği programda Starbucks’ın Damlataş Caddesi’nde bulunan işletmesi tarafından down sendromlu çocuklara sıcak çikolata ve yiyecekler ikram edildi.

banner111
KENDİ KAHVELERİNİ YAPTILAR

Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’ne kayıtlı çocuklar, Starbucks’ta kendi kahvelerini kendileri yaptı. Etkinlik çerçevesinde down sendromlu çocuklar, kafede bulunan diğer müşterilere ve çalışanlara karanfil hediye etti.  Çocukların işletme personelleri ve vatandaşlarla kaynaşmaları sağlanarak “+1 farkla bir aradayız” mesajı verildi.

FARKINDALIK İÇİN KARANFİL DAĞITTILAR

Kahve keyfinin ardından farkındalık pankartları ile anıta kadar yürüyen Down Sendromlu çocuklar yoldaki vatandaşlarla günün anlam ve önemine ilişkin sohbet ederek karanfil dağıttılar. Postane önünden başlayan yürüyüş, Atatürk Anıtı önüne kadar devam ederken down sendromlu çocuklar, Anıt Önü’nde bulunan ALSEV (Alanya Sevdalıları Derneği)’nin üyelerine de karanfil verdiler. 

ALANYA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN ANLAMLI ZİYARET

Kurulduğu günden buyana sosyal projelerde en önde yer alan Alanya Beşiktaşlılar Derneği, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde bulunan down sendromlu çocuklarla buluştu. Alanya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sadık Dizdaroğlu ve ekibi, ziyaret esnasında çocuklara Beşiktaş atkıları ve tişörtler hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 18:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83