Alanya Belediyesi'nden sağlıkçılara moral gecesi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, pandemi döneminde kahramanlık örneği sergileyen sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla “Vefa ve Şükran” Gecesi düzenliyor. 2 Kasım Salı akşamı Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek gecede ünlü sanatçı Cenk Eren sahne alacak.

Alanya Belediyesi'nden sağlıkçılara moral gecesi

Alanya Belediyesi, yalnız pandemi döneminin değil her dönemin kahramanları sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirecek. 2 Kasım Salı (yarın) akşamı saat 20.00’da Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda ücretsiz gerçekleşecek Vefa ve Şükran Gecesi’nde ünlü sanatçı Cenk Eren sahne alacak.

“TÜM SAĞLIKÇILARIMIZ DAVETLİDİR”

banner111

Bu özel geceye tüm sağlık çalışanlarını davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Daima yanımızda olan sağlık görevlilerimize minnettarız. Dünyayı saran pandemi sürecinde, bu büyük yükü omuzlayan tüm kahraman sağlıkçılarımızı gecemize davet ediyor, bu zorlu süreçte yüzlerinde tebessüm oluşturmak, moral vermek istiyoruz. Pandeminin zor şartlarında büyük bir özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. ” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83