Alanya Belediyesi seminerlere devam ediyor

İletişim Uzmanı ve Kitle Konuşmacısı Canten Kaya, Alanya Belediyesi personeline “Pozitif Yaşam Becerileri ve Motivasyon” semineri verdi.

Alanya Belediyesi seminerlere devam ediyor
Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü belediye personeli, vatandaşlar ve diğer kamu kurumlarında çalışanlara yönelik “Pozitif Yaşam Becerileri ve Motivasyon” konulu seminer düzenledi. Seminerde, Kitle Konuşmacı ve İletişim Uzmanı Canten Kaya, personele etkili iletişim yöntemlerinin yanı sıra başarılı olmanın yollarını anlattı. Alanya Belediyesi tarafından 2017 yılında üçüncüsü gerçekleştirilen seminere Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, belediye personeli, diğer kamu kurumlarında çalışanlar ve vatandaşlar katıldı.

KAYA: “BAŞARILI OLMAK İÇİN ÖZGÜVEN ŞART”

Başarılı olmak için özgüven ve çevreden destek görmenin önemli olduğunu belirten Canten Kaya, çeşitli insanların hayat hikâyelerinden örnekler vererek seminerde pozitif düşünmenin ve motivasyonun öneminden bahsetti. İletişim Uzmanı Kaya: “20 yıl boyunca kekeme olarak yaşadım. Ancak her zaman bu hastalığı yenebileceğimi hayal ettim. Sonunda bu mücadeleyi kazandım. Sonrasında ise 81 ilde 1 milyonu aşkın kişiye eğitim verdim. Başarının yolu başarısızlığın nedenlerini araştırarak düzeltmekten geçer. Bunun da anahtarı özgüvendir.” dedi.

KAYA, SEMİNER SONUNDA KİTAP İMZALADI

Eğlenceli geçen eğitim semineri vatandaşlar ve personeller tarafından büyük beğeni kazandı. Seminere gelen belediye personeli ve vatandaşlar, seminer sonunda İletişim Uzmanı Canten Kaya’ya ait kitapları imzalatarak kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, seminer sonunda İletişim Uzmanı Canten Kaya’ya, ipek kozasından işlenmiş gelincik tablosu hediye ederek seminer için kendisine teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2017, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83