Alanya bu kahvaltıda buluştu

Alanya Kent Konseyi'nin geleneksel dayanışma kahvaltısı Yöresel Alanya Ev Mutfağı Esma Hanımın Yeri'nde gerçekleştirildi.

Alanya bu kahvaltıda buluştu
Kahvaltıya,  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu eski Başkanı Emin Müftüoğlu,  Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) Başkanı Akın Tabaklar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp ile kent konseyi yönetiminde bulunan kuruluş temsilcileri ve davetliler katıldı.
 
'AMACIMIZ BU ORTAMDA HERKESİ KAYNAŞTIRMAK'

Kahvaltının ardından bir açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Özcan, kent konseyinin senede bir kez düzenlediği dayanışma kahvaltısında Alanya halkı ve protokolü ile birlikte olduklarınını söyledi. Özcan, "Siyasiler ve genel kurul üyelerimizle de beraber olduk. Alanya Kent Konseyi siyaset üstü bir kurum. Bizlerin amacı bu ortamda herkesi kaynaştırmak, sevgiyi, kardeşliği ön plana çıkarmak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83