Alanya ÇYDD yeni yerinde

Alanya ÇYDD yeni yerinde
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Hayriye - Bahri Ergün Eğitim evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 
Eğitimci hayırsever Bahri Ergün ve eşi Hayriye Ergün adına çocukları Gizem Ergün Demirel ve Anıl Ergün tarafından bağışlanan Eğitim Evi'nin açılışına ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel,  ÇYDD Gönüllüleri, bağışçılar, protokol üyeleri ve katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan ÇYDD Alanya Şube başkanı Nilgün Özcan,  çağdaş bireyden çağdaş topluma ulaşmak için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Cumhuriyet değerlerine bağlı gençler yetiştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Özcan, binayı bağışlayan hayırseverlere  teşekkür etti.

ÇYDD olarak eğitim evlerine önem verdiklerini anlatan ÇYDD Genel Başkanı Ayşe Yüksel, laik Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesi adına 110 şube ile çalıştıklarını kaydetti. ÇYDD'nin ülke genelinde 26 Eğitim evinin bulunduğunu kaydeden Yüksel, Alanya Şubesinin hiçbir zaman genel merkeze yük olmadan hizmet verdiğine işaret etti. Konuşmaların ardından ÇYDD Yönetimi hayırseverlere teşekkür plaketi takdim etti. Açılışta ÇYDD çocuk korosu da mini bir konser verdi. Kurdele kesiminin ardından katılımcılar yeni eğitim evini gezdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2019, 21:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83