Alanya'da 5 yeni ihraç var

Olağanüstü Hal Uygulamaları çerçevesinde çıkartılan kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Alanya Emniyeti ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 5 personel ihraç edildi.

Alanya'da 5 yeni ihraç var

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 2 Ocak'ta toplanan Bakanlar Kurulunca Anayasa'nın 121. maddesi ile 2935 Sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'nun 4'üncü maddesine göre, alınan kararlar doğrultusunda hazırlanan 686 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girmesinin ardından Alanya'da polis ve milli eğitim camiasından ihraçlar oldu. 

Alanya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Halil Sağlam  ,Alanya Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli İbrahim Töre, Musa Küçük, Mustafa Sevgi ve Feray Kuzulu ihraç edildi. Öte yandan daha önce Alanya'da Emniyet Müdür Yardımcısıyken Antalya emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne 4'ncü Sınıf Emniyet Müdürü olarak atanan Yunus Gez, Komiser Zekeriya Bağ, Erol Kan ile komiser yardımcıları Birol Yörük ve İbrahim Aydoğdu'da son kararname ve bir önceki kararname ihraç edilmişlerdi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 13:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83