Alanya'da denetimler başladı

İçişleri Bakanlığı 20-26 Mart haftası yoğun bir denetime başlıyor. Bu kapsamda bugün ve yarın yeme-içme yerleri, toplu ulaşım, meydanlar, oteller, marketler ve AVM'ler denetimden geçecek

Alanya'da denetimler başladı
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine "Dinamik Denetim Modeli Faaliyetleri" konulu genelge gönderildi. Genelgeye göre ülke genelinde bugün 300 bin denetim personelinin katılımıyla gün boyu sürecek yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyeti uygulanacak.Genelgede, salgınla mücadelede kalıcı başarının sağlanması açısından denetim faaliyetlerinin ciddiyetle takip edilmesi ve uygulamada sorun yaşanan alanlarda gerekli tedbirlerin alınmasına karar verildiği ifade edildi. Bu kapsamda tüm il ve ilçelerde vali ve kaymakamların koordinesinde 17 Mart Çarşamba günü il bazlı toplam 300 bin denetim personelinin (tüm kamu kurum ve kuruluşlarından görevlendirilen denetim personeli ile belediye/il özel idaresi denetim ekipleri ve oda denetim ekipleriyle birlikte) katılımıyla gün boyu sürecek yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyeti uygulanacak.

İŞTE DENETLENECEK YERLER

Hafta boyuna yayılacak denetimler kapsamında Cumartesi günü, yeme-içme yerleri, şehir içi toplu ulaşım araçları, cadde, sokak, meydan, sahil bandı gibi yerlerde mesafe ve maske denetimi, AVM'ler, marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar, kuruyemişçiler, Pazar günü ise, yeme-içme yerleri, şehir içi toplu ulaşım araçları, otel ve konaklama tesisleri, kayak otelleri ve tesisleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan her türlü toplu ulaşım araçları ile havalimanı/gar/otogar gibi yerler denetimden geçecek. 


Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2021, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83