Alanya'da Devlet Bahçeli günü

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Alanya’ya kazandırdığı iki dev yatırımının temel atma ve açılış töreni için 9 Aralık Cumartesi günü (yarın) Alanya’ya geliyor.

Alanya'da Devlet Bahçeli günü
Partisinin Belediye Başkanları ile Antalya’da buluşacak olan MHP Lideri Bahçeli, Alanya Belediyesi’nin 2 yatırımının temel atma ve açılışını yapacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 ayın ardından 9 Aralık Cumartesi günü Alanya’ya gelecek. MHP Genel Başkanı Bahçeli ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi Çevre Yolu üzerinde inşaatına başlanan Alanya Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binasının açılışını gerçekleştirecek.

MHP Lideri Bahçeli’nin Alanya programıyla ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sayın Genel Başkanımız Belediyemizin 102 milyon TL’lik yatırımla Alanya kazandırdığı hizmetlerin temel atma, açılış ve dua töreni için Alanya’ya geleceklerdir. Genel Başkanımızın ilk durağı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Alanya Belediyesi yeni hizmet binasının temel atma töreni olacaktır. Geniş bir katılımla saat 14.00’da yaklaşık 70 Milyon TL’ye mal olacak yeni akıllı hizmet binamızın temelini atacağız. Hizmetlerimize hız kazandıracak, Alanya’yı daha da ileriye taşıyacak yeni hizmet binamızı 16 ayda tamamlanmayı planlıyoruz” dedi.

BAHÇELİ, ALANYA’DA TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GES’Nİ AÇACAK

Belediye hizmet binasının temel atma töreninin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 16.00’da Toslak Mahallesi’nde, 94 dönüm arazi üzerine kurulu, Türkiye’nin Kamu Kurum ve Kuruluşları arasındaki en büyük Güneş Enerji Santrali’nin (GES) açılışını gerçekleştirecek. 
GES’te ilk elektrik üretimine 11 Temmuz 2017’de başladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Yücel, aylık 250-300 bin TL Alanya Belediye bütçesine katkı sağlayan bu dev tesisin açılış programının ardından, yine bu alanda belediye hizmetlerine kazandırılan 44 yeni araç ve iş makinesinin dua törenine geçileceğini söyledi.

44 YENİ ARAÇ VE İŞ MAKİNESİNE DUA TÖRENİ 

Göreve geldikten sonra Alanya Belediyesi’nin araç filosuna 143 yeni araç ve iş makinesi daha kazandırdıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Son aylarda kazandırdığımız 44 yeni araç ve iş makinesinin dua törenini de yine Toslak Mahallesi’ndeki GES’in açılış programının ardından Sayın Bahçeli’nin de katılımlarıyla gerçekleştirileceğiz. Sayın Genel Başkanımızın Alanya programları bu dua töreni ile son bulacaktır. Belediyesi’nin toplamda ise 500’e yakın araç ve iş makinesi bulunmaktadır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83