Alanya'da Eğirdir'i tanıtıyorlar

Eğirdir Belediyesi 18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nde kurduğu stantla turistlerin ilgi odağı olduBelediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye yetkilileri birçok yerli ve yabancı turistin katıldığı festivalde Sakin şehir unvanlı ilçeyi tanıtmak için stant açtı.

Alanya'da Eğirdir'i tanıtıyorlar
Eğirdir Belediyesi 18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nde kurduğu stantla turistlerin ilgi odağı oldu

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye yetkilileri birçok yerli ve yabancı turistin katıldığı festivalde Sakin şehir unvanlı ilçeyi tanıtmak için stant açtı.

Standa yoğun ilgi gösteren turistler, çıtır elma, elma cipsi, elma reçeli, elma marmeladı, elmalı lokumu tatma fırsadı bulurken, ilçeyi tanıtan cd, broşür ve materyallere de ulaşabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Eğirdir Belediyesi Festival Sorumlusu Eşref Çatal, festivalde yerli ve yabancı turistlere Eğirdir'i çok iyi bir şekilde tanıttıklarını belirtti.

Eğirdir'in tanıtılması için Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün büyük uğraşlar verdiğini aktaran Çatal, "Başkanımız her türlü tanıtım organizasyonuna bizleri görevlendiriyor. Alanya'da güzel bir festival gerçekleşiyor, biz de ilçemizi en iyi şekilde tanıtıyoruz." ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 17:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83