Alanya'da elektrik krizi! Kesintiler isyan ettirdi

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından arıza nedeniyle ana kaynaktan yapılan enerji kesintisi Alanya genelinde etkili oldu

Alanya'da elektrik krizi! Kesintiler isyan ettirdi
Alanya'da yaşanan arıza nedeniyle Alanya'nın tamamında ilk olarak saat 14.10 ile 15.00 arası elektrik kesintisi yaşandı. Kesintiyi TEİAŞ'ın yaptığı öğrenilirken vatandaşlar 1 saatlik kesinti nedeniyle isyan etti.

CLK Akdeniz yetkilileri kesintinin kendileri ile alakası olmadığını söylerken konuyla ilgili TEİAŞ'tan henüz bir açıklama gelmedi. Günün en sıcak ve işlerin en yoğun olduğu saatte yapılan kesintiye bir çok vatandaş isyan etti. Habersiz yapılan kesinti nedeniyle bir çok vatandaş mağdur olduğunu dile getirirken, sosyal medya ve telefon aracılığıyle TEİAŞ'a bir çok vatandaş isyan etti. 

Bu arada Alanya'nın bazı mahallelerine 2 saat geçmesine rağmen hala elektrik verilmediği öğrenildi. Bazı mahalllerde 16'dan sonra 2 - 3 defa daha elektrikler kesildi. 17.00'ye kadar bir çok mahalleye elektrik verilemeyeceği belirtildi. Arızanın giderilmesi için yoğun bir çaba sarfediliyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83