'ALANYA'DA HOŞGÖRÜ VE HUZUR VAR'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Doğu ve Güneydoğu Anadolu İşadamları Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

'ALANYA'DA HOŞGÖRÜ VE HUZUR VAR'

 İftar yemeğin açılış konuşmasını Alanya Doğu ve Güneydoğu Anadolu İşadamları Derneği Başkanı Seyithan Aladağ yaptı. Başkan Aladağ, katılımcılara teşekkür ederek, birlik beraberliğin daim olması temennisinde bulundu.

banner111
TANRISEVEN "ALANYA'DA İNSANLAR HOŞGÖRÜ VE HUZUR İÇİNDE BİR ARADA YAŞIYOR"

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya'da 81 vilayetten, 79 ülkeden insanların huzur içinde bir arada yaşadığını belirtti. Kaymakam Tanrıseven “Güzel bir birliktelikte sizlerle bir arada olmak beni çok mutlu ediyor. Farklı illerden, farklı coğrafyalardan, farklı ülkelerden, farklı dillerden ve dinlerden insanların hoşgörü ve huzur içinde yaşadığı Alanya’da bu güzel tabloyu muhafaza etmek, muhafazasına katkıda bulunmak bizlerin görevidir. Alanya’mızın huzur ve güven ortamında olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Alanya’da yaşayan insanlar birbirlerine karşı saygılı bir çalışmakta ve duygularını saygı içerisinde paylaşmaktadırlar. Alanya’da bulunan dernekler ve sivil toplum kuruluşları Alanya için el birliği içerisinde çalışmaktadırlar ” dedi.

İftar yemeğine  Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, daire amirleri, dernek yetkilileri ile çok sayıda esnaf ve iş adamı katıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83