Alanya'da ilginç olay! Gelinlikle ehliyet aldı

Alanya'da düğün ile direksiyon sınavı aynı güne denk gelen Selma Serter gelinlikle direksiyon sınavına girerek belkide bir ilki gerçekleştirdi.

Alanya'da ilginç olay! Gelinlikle ehliyet aldı
21 Ocak Pazar günü Payallar Düğün Salonu'nda Selma Serter ile Hüseyin Yaman çifti hayatlarını birleştirdiler. Muhteşem bir düğünle dünya evine giren genç çift arkadaşları ve yakınları ile yapılan düğün merasimi sonrası belkide Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler.

Gelin Selma Serter'in düğün ile aynı gün direksiyon sınavıda vardı. Ehliyet almayı çok isteyen Serter düğün sonrası gelinliği ile birlikte Konaklı'ya giderek direksiyon sınavına girdi. Garanti Sürücü Kursu'ndan eğitimlerini tamamlayan Serter, Direksiyon Hocası Öznur Gürbüz'le birlikte başarılı bir sınav geçirerek ehliyet almaya hak kazandı. 
Serter'in sınavı kazanması adeta çifte mutluluğa sebep oldu. Hocası Öznur Gürbüz'e ve destekleyen herkese teşekkür eden Serter gelinliği ile sınav yerinden ayrıldı. 
Garanti Sürücü Kursu Hocası Öznur Gürbüz'de, "İyi eğitim gelinlikle de başarıyı getirdi. Öğrencimi tebrik ediyorum. Mutluluklar diliyorum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 09:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83