Alanya'da organize edilen korona partisi iptal oldu

Alanya'da organize edilen korona partisi iptal oldu
Pandemiye rağmen yaz döneminde de tepki gösterilen Kargıcak’ta bulunan Klas Otel Grup, tüm ikazlara rağmen her yıl yapılan; Yılbaşı Gala Programı’nı tekrar yapmak isteğine bu defa izin verilmedi. Tüm dünyayı kasıp kavuran bazı ülkelerin noel için çok sert tedbirler almasına rağmen para eğlence ilanı veren işletme aldığı tepki ve yasakların ardından organizasyonu iptal ettiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklama ile yılbaşı döneminde 4 gün sokağa çıkma yasağı ilan etmişti. Bu karar sonrası, yılbaşında yapılması planlanan etkinliklerin tamamı iptal edildi. Bunun öncesinde ise hem Alanya Kaymakamlığı hem Antalya Valiliğinin girişimi ile Klas Grup tarafından yapılmak istenen ‘koronavaya davet partisi’ engellendi.
İşletme tarafından yapılan açıklamada;
“2020 pandemi çerçevesinde elimizden geldiğince bizlerde katkıda bulunmaya çalıştık.
2020 yılı pandemi kapsamında sağlık çalışanları, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, emniyet mensupları, şehit yakınları ve gaziler arasından 200 aileye 4 gece 5 gün ultra her şey dahil tatil hediye ettik. Ayrıca Güvenlik Turizm Sertifikası alan ilk tesislerden birisiyiz.
Bu açıklamalar ve gelişmelere istinaden, korona virüs pandemi çerçevesinde her yıl düzenlediğimiz Yılbaşı Gala Programlarının 2021 organizasyonunu pandemi yasakları ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına istinaden yapmayacağımızı kamuoyuna arz ederiz. Halkımıza sağlıklı günler dileriz denildi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2020, 20:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83