Alanya'da plajda betonlu katliama belediye dur dedi

Alanya halkının tepkisine neden olan plajdaki beton bloklar Alanya Belediyesi tarafından kırılarak kaldırıldı. Tutanak tutulan otelciye yüklü miktarda ceza kapıda.

Alanya'da plajda betonlu katliama belediye dur dedi

 Alanya’da beş yıldızlı bir otelin önündeki sahile beton dökülmesi vatandaşları çileden çıkartmıştı. Belediye ekipleri bugün sahildeki betonu söktü. 

banner111
Alanya’nın Oba Mahallesi’nde hizmet veren beş yıldızlı bir otelin hemen önündeki sahile bildiğiniz beton dökülmesi vatandaşları adeta çileden çıkartmıştı. Oba Mahallesi’nde hizmet veren Asia Beach isimli beş yıldızlı otel tarafından geçtiğimiz aylarda otelin hemen önündeki sahile denize doğru uzanan devasa bir iskele yapılmıştı. Bu iskelenin olduğu bölüme şimdi de beton dökülmesi şaşkınlık yaratırken, o bölgeden denize giren vatandaşlar, “Bu nasıl bir mantık. Denizle kumların birleştiği bölgeye beton mu dökülür, bunu gören, duyan ve müdahale eden yetkili yok mu?” şeklinde tepkilerini dile getirmişlerdi.

Vatandaşların tepkisi Alanya Belediyesi'ni harekete geçirdi. Alanya Belediyesi, bugün sahile dökülen beton kırarak kaldırdı. Belediye'nin otele yüklü miktarda ceza yazması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019, 16:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83