ALANYA'DA ŞOK İHRAÇLAR

Firardaki Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, SGK Müdürü ve ALKÜ'den 43 personel ihraç edildi.

ALANYA'DA ŞOK İHRAÇLAR
Kanun Hükmünde Kararname ile Alanya'da görevden alınan ve ihraç edilen kamu personelleri de açıklandı.
Dün gece açıklanan Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesi'nde görevden alınan 43 personelin ihracına karar verildi. Halen firarda olan Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in meslekten ihracına, Alanya SGK Müdürü, Alanya Müftülüğünde görevli 6 personel ile Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü'nde görevli 1 personelin de ihracına karar verildi. 

ANTALYA'DA 70 İHRAÇ

Dün yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı bulunduğu gerekçesiyle Antalya’da aralarında Aile ve Sosyal Politikalar eski İl Müdürü, SGK il müdür yardımcıları, ilçe müftüleri, vaiz, imam ve memurlarında bulunduğu 70 kişi meslekten ihraç edildi. 
672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'yle (KHK), terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kamu kurumlarındaki çok sayıda çalışanın görevlerine son verildi.
672 sayılı KHK Olağanüstü Hal Kapsamında Kamu Personeline İlişkin Alınan Tedbirlere Dair Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
Kararnameye göre, Antalya’da 2014 yılında görevden alınan Aile ve Sosyal Politikalar eski İl Müdürü Afife Taş, SGK il Müdür Yardımcıları Ali Poyraz, Ali Sarıtepe, Muratpaşa SGK Güvenlik Merkezi Müdürü Haluk Bilgiç, Alanya SGK Güvenlik Merkezi Müdürü Halil Murat Uyar ile 10 memur, Akseki müftüsü İlyas keser, Gündoğmuş müftüsü Mehmet Coşkun’unda aralarından bulunduğu vaiz, imam ve kur’an kursu öğretmeni 48 kişi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürlüğü’nden 1 kişi, İşkur’dan 3 kişi, Afat’tan 1 kişi, İller Bakankası’dan 1 kişi meslekten ihraç edildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2016, 11:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83