Alanya'daki çakmak gazı faciası ile ilgili konuştu

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, çakmak gazı ile hayatını sonlandıran genç hakkında konuştu.

Alanya'daki çakmak gazı faciası ile ilgili konuştu
Alanya Ülkü Ocakları'nın uyuşturucu maddeler ile olan mücadelesi devam ediyor. Başkan Abil Gündoğdu'nun en çok önemsediği konu olan bu mücadele kapsamında tiyatro ve seminer gibi etkinliklerle gençlere uyuşturucunun zararları anlatılıyor ve Alanya'da uyuşturucu ticaretinin önene geçilmeye çalışılıyor. 

Ancak Alanya'da geçtiğimiz günlerde gündeme düşen haber Alanya Ülkü Ocakları'nda da morelleri bozdu. 15 yaşındaki Eyüp Ayhan, Saray Mahallesi'nde bir bahçede ölü bulunmuş, ölüm nedeni olarak ise çakmak gazı gösterilmişti. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Gündoğdu, "Alanya Ülkü Ocaklarıolarak uyuşturucu ile mücadele ile ilgili tiyatro gösterimiz sırasında henüz 15 yaşında olan genç kardeşimizin çakmak gazı nedeniyle vefat ettiği haberini üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Bizler Ülkü Ocakları olarak nesillerimizin zarar görmesini engellemek için her türlü çalışmayı azim ve kararlılıkla devam ettireceğiz. Kardeşlerimizi bu bataklığa sürüklemeye çalışan her kim varsa karşısında inançlı, imanlı ve tavizsiz ülkücü duruşunu fazlasıyla görecektir. Unutmayalım ki kaybettiğimiz her bir genç vatan toprağıyla eş değerdir. Bizim için FETÖ, PKK, DAEŞ ne ise uyuşturucu da aynıdır. Aziz Türk milletinin geleceğini kimsenin mahfetmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz!" diyerek mücadelenin süreceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 10:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83